Välkommen till Gröna Skrapan

Varje dag när du kliver in genom entrédörren, in i Gröna Skrapans välkomnande foajé, då kommer du säkerligen också heja på receptionisten som sitter bakom sin disk. Samma receptionist som du senare under dagen, ber att ta emot ett besök, innan du fortsätter vidare på lunch bara ytterligare en bit bort i bottenplan. Gröna Skrapan är den personliga arbetsplatsen med allt du behöver nästan samlat på ett ställe.

Mat för alla smaker. I huset.

Varje dag dukar Hildas Restaurang i bottenplan upp en buffé av varmrätter, smårätter och sallader med inspiration och smaker från hela världen.

All mat lagas från grunden varje dag med säsongsanpassade ingredienser.

Hildas löser även maten till företagseventet, frukostseminariet eller julfesten.

Hildas Restaurang

Konferensvåningen till er tjänst

Du behöver inte gå långt från kontoret för att komma iväg på konferens.

Alldeles ovanför entrén hittar du Gårda Konferens, ett helt plan som erbjuder 13 rum av varierande storlek som kan bokas i perioder från en halvdag upp till flera dagar. Arrangemanget utformas helt enligt era önskemål och alla konferensrum, stora som små, är försedda med projektor eller TV-skärm.

Allt går att lösa!

Gårda Konferens

Vilken utsikt!

Det går nästan inte att sluta nämna Gröna Skrapans takterrasser. När det är konsertdags på Ullevi finns det ingen bättre plats att vara på än här. Förutom på själva Ullevi då möjligtvis.

Självklart är det också en toppenplats att arrangera AW eller småevent på. Eller en utsiktsplats om man bara vill visa upp Göteborg för gäster som kommer utifrån.

Boka takterrassen

Gott om P-platser ovan och under mark

I anslutning till huset finns det ett underjordiskt parkeringshus med ett drygt hundratal platser. Om ni är intresserade av att hyra plats där, kontakta vår förvaltare Elin Sjölund.

Men det finns också gott om andra parkeringsmöjligheter i området. Inte minst gäller det parkeringsgaraget som ligger alldeles bredvid Gröna Skrapan på Johan på Gårdas gata 6.

Parkering

Alltid någon att fråga i receptionen

Ett uppskattat inslag i huset, är den bemannade receptionen som svarar på frågor och guidar både hyresgäster och besökande när behov uppstår.

Kontakta receptionen

Gym

Det är inte alla kontorsfastigheter som kan stoltsera med ett eget fullutrustat gym.

Men Gröna Skrapan kan. Just nu planeras ombyggnad av den befintliga träningslokalen. Sedan kommer våra hyresgäster ha möjlighet att träna före eller efter jobbet, eller varför inte ett pass på lunchen?